The new and improved studio

Well, after much hemming and hawing and consternation, the new storage locker for the studio is done! All my stuff is now safely stowed, and the studio looks a thousand times neater and more professional. Here are photos of the locker under construction:

One of the big challenges was the fact that the floor is far from level. The building was once a taxi/livery dispatch and maintenance facility. The floor has multi-directional slopes to it to allow for cleaning of spilled coolant/transmission fluid/oil. In one corner (opposite where the locker is) there’s even a covered-over maintenance trench for greasemonkeys to get under the cabs to change the oil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s